Web Analytics Made Easy - Statcounter

اقتصاد‌آنلاین - سیده زینب رزم گیر؛ سجاد دولت دوست، کارشناس بازار سرمایه در گفت‌و‌گو با اقتصاد‌آنلاین گفت: من از فعالانی بودم که خیلی با باز شدن دامنه نوسان موافق نبودم و نیستم. به نظرم شرایط بازار ما شرایط بحرانی است و اگر هم قرار بود متقارن شود باید دامنه نوسان کاهش پیدا می‌کرد. مثلا سه درصد یا چهار درصد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آن وقت شاید شرایط بازار بهبود می‌یافت. دلیل آن هم این است که ما وارد بحران شدیم و هیچ تعادلی وجود ندارد. دچار هیجان فروش شدیم و احساس و هیجان بر آن بخش منطقی سرمایه‌گذاری غلبه کرده است. 

وی افزود: این طور که می‌بینم قرار نیست تا بعد از انتخابات بازار تغییر رویه خاصی دهد و احتمالا هم دولت آینده برنامه‌اش این است که بتواند بازار را پایین‌تر و دلار را بالاتر دست بگیرد که بتواند در ابتدای کار خود، هر دو بازار را دچار تغییرات مثبت نماید. به نظر من در بحث زمانی اصلاح بازار فعلا ادامه‌دار خواهد بود. البته نه اینکه بازار خیلی از لحاظ قیمتی افت داشته باشد و بعید است از نظر قیمتی بیشتر از هشت تا ۱۰درصد قیمت بسیاری از نمادها(حداقل نمادهای  بزرگ‌) افت داشته باشند. منتها از لحاظ زمانی فکر می‌کنم فعلا بازار، حداقل تا بعد از انتخابات، خبری نباشد و ما شاهد تغییر ملموسی در روند قیمت ها نباشیم. همین محدوده‌ها باید کف سازی نموده و بعد و با روشن شدن فضای سیاسی و بین المللی شاهد تغییرات مثبت باشیم.

نظرات کارشناسان دیگر را در همین زمینه از اینجا دنبال کنید:

 بخش اول(شاهین شایان آرانی)

 بخش دوم(بهروز شهدایی)

بخش سوم(رسول رحیم‌نیا)

بخش چهارم(سجاد دولت دوست)

پربیننده ترین مروری به عملکرد بورس در هفته آخر اردیبهشت ۱۴۰۰ بانک مرکزی از برگشت اعتماد به بورس حمایت می‌ کند / پیش بینی پذیری اقتصاد، پیش نیاز ثبات بازارهاست در اردیبهشت ماه کدام بازار سود‌دهی داشت؟ / افت ۵.۳درصدی شاخص بورس طی یک ماه ورود ۶شرکت زیرمجموعه هلدینگ امید به بورس نقشه بورس امروز بر اساس ارزش معاملات/ افت ۱۲هزار واحدی شاخص کل

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: بازار سرمایه انتخابات ۱۴۰۰

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۹۸۶۸۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازارگردانی به نفع یا به ضرر بورس؟

به گزارش بورس تابناک به نقل از نبض بورس، برزو حق شناس، کارشناس و فعال بازار سرمایه در رابطه با فلسفه بازارگردانی و مخالفت یا موافقت با این موضوع بیان کرد: بنده قصد ندارم به این موضوع به عنوان یک دیدگاه صفر و صد نگاه کنم. در مجموع، اگر بخواهیم بگوییم که بازارگردانی از سال ۹۹ به بعد برای بازار سرمایه مفید یا مضر بوده است؟ باید به این نکته توجه کرد که بازارگردانی در مقاطعی، نقدشوندگی بازار را بالا برده و اجازه داده است افرادی که قصد خروج از بازار و یا ورود به آن را داشته‌اند این کار را انجام دهند و این موارد از جمله محاسن بازارگردانی محسوب می‌شوند، ولی در مجموع، اگر بخواهیم مزایا و محاسن آن را کنار هم بگذاریم به نظر بنده، بازارگردانی به ضرر بازار سرمایه بوده؛ به‌طوری که بیشتر به بورس ضربه زده است تا این‌که بخواهد برای آن کمک‌کننده باشد و برای این موضوع، دلایل خاص خودم را دارم. ادامه این خبر را لطفا در لینک زیر بخوانید : https://nabzebourse.com/000J3A

دیگر خبرها

  • قصه ناتمـام رکود در بورس
  • ریزش بورس ادامه دار شد؛ ریزش ۱۲ هزار واحدی شاخص
  • آخرین وضعیت بازار مسکن تهران در فروردین ۱۴۰۳+ اینفوگرافیک
  • لزوم تشکیل یک نهاد برای تأیید صلاحیت سخنرانان/ چالش ارز؛ ‌ همه منتظر اقدام و عمل دولت
  • هفت پله قرمز بورس
  • صندوق سرمایه‌گذاری سهامی‌ چیست؟
  • ریزش بورس تا کی ادامه خواهد داشت؟
  • پوتین به‌عنوان رئیس‌جمهور سوگند یاد کرد/ استعفای دولت روسیه
  • ۶۰ درصد صندلی‌های دور دوم مجلس به صورت الکترونیک انتخاب می‌شود
  • بازارگردانی به نفع یا به ضرر بورس؟